ecomix dual fuel system

Verlaag de bedrijfskosten van uw dieselmotoren

home

Ecomix helpt brandstofkosten drukken in Turkije

30-06-08

Samen met de bekende Turkse zakenman Nevzat Adabag heeft Ecomix het Dual Fuel System de laatste vijf maanden intensief getest op de wegen van Ankara en Antalya, waarbij veel tijd is gespendeerd aan het verzamelen van informatie met testvoertuigen. Hierbij bleek het Ecomix-systeem zeer betrouwbaar te werken voor allerlei grote Turkse transportbedrijven, en leidde de aandacht in de Turkse media voor deze positieve resultaten tot een sterke verkoopstijging.
Managers van Ecomix verwachten Turkije de komende weken opnieuw te bezoeken om de inwoners van dat land te helpen besparen op de voortdurend stijgende brandstofprijzen, en het systeem officieel te introduceren voor het oog van de Turkse media. Ook zullen installatietrainingen worden gegeven voor installatiestations in vier grote Turkse steden (Ankara, Antalya, Samson en Istanbul)

Een aantal systemen is al naar het distributiecentrum in Ankara gestuurd voor verkoop aan de installatiestations

http://www.nevzatadabag.com
http://www.ecomixtr.com

Alle nieuwsberichten

dual fuel system

Niets van deze site mag worden gereproduceerd zonder geschreven toestemming van de rechthebbende. De informatie was correct op het moment van publicatie. E&OE | Voorwaarden