ecomix dual fuel system

Verlaag de bedrijfskosten van uw dieselmotoren

home

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de vragen die ons het meest gestelde worden. We hopen dat u ze bruikbaar en informatief vindt. Neemt u alstublieft contact op als u hier niet het antwoord vindt op uw vraag.

Waarom heb ik hier niet eerder van gehoord?

Het principe is niet nieuw, maar wel hoe effectief we het kunnen toepassen. Wij zijn de eersten met een operationeel systeem dat zulke goede resultaten boekt.

Moet mijn motor omgebouwd worden?

Het systeem is non-invasief, en vereist geen aanpassingen aan de motor.

Is het veilig?

Ja. Het systeem is gefabriceerd en getest volgens strenge veiligheidseisen en heeft veel ingebouwde veiligheidsmechanismen. De verschillende componenten zijn getest en voorzien van het E-keurmerken

Kunnen motoren beschadigd raken door deze techniek van “voormenging”?

Er bestaan andere systemen die de toevoer van lpg niet goed regelen; ons systeem wordt al vele jaren gebruikt in Australië en heeft nog nooit geleid tot schade aan een voertuig. Desgewenst kunt u ons vragen om de reacties van tevreden klanten.

Wat gebeurt er met de verzekering?

Voor het systeem zijn geen aanpassingen aan de motor of de motoraansturing vereist; het zorgt alleen maar voor een betere verbranding in de cilinder. Tot dusver heeft geen enkele verzekeraar hier een probleem in gezien.

Maar ik lease mijn voertuigen.

De motor wordt niet aangepast, zodat het gehele systeem ook weer verwijderd kan worden en het voertuig in zijn oorspronkelijke staat teruggegeven kan worden.

Waar kan ik lpg kopen voor een vrachtwagen?

Steeds meer lpg-tankstations zijn geschikt voor vrachtwagens, en kaarten zijn beschikbaar. Ook kunnen we zorgen dat u uw eigen tankinstallatie krijgt, net zoals voor uw dieselbrandstof.

Toepassingen van Ecomix

Ecomix kan overal worden gebruikt waar diesel wordt gebruikt, waaronder vrachtwagens, gemeentelijke voertuigen, hulpdiensten, personenwagens en taxi's, en zelfs stationaire dieselapparaten.
Lees meer in onze Voorbeelden.

Verminderde uitstoot

Niets van deze site mag worden gereproduceerd zonder geschreven toestemming van de rechthebbende. De informatie was correct op het moment van publicatie. E&OE | Voorwaarden